Inspiratiesessies

Bereik het beste resultaat met hulp van anderen

Elke maand organiseer ik een intervisie en een ‘Kijk eens in de spiegel-sessie’. Elke sessie komen minimaal zes en maximaal tien mensen bijeen. Bij de intervisie sessie presenteren een aantal deelnemers een casus uit hun praktijk. Bij de Kijk in de spiegel-sessie leer je hoe jij tijdens een presentatie overkomt op een ander. De andere deelnemers geven hun feedback. Door deel te nemen vergroot je je eigen kennis en draag je tegelijkertijd bij aan de ontwikkeling van een ander.

Vertrouwelijkheid staat aan de basis van beide sessies. Alles wat we met elkaar delen en bespreken is vertrouwelijk en blijft dus onder ons. Uiteraard staat het je vrij om zelf te kiezen wat je wel en niet wilt vertellen.

Je blootstellen aan anderen vergt natuurlijk ook enige moed. Daarom creëer ik altijd een veilig en ontspannen kader en zullen de sessies op inspirerende locaties plaatsvinden.

Ik leid de sessies in goede banen en zorg ervoor zorgen dat iedereen met een tevreden gevoel naar huis gaat.

Wil je een presentatie geven? Dan neem ik een week voor aanvang van de sessie contact met je op om een gedegen voorbereiding in gang te zetten.

Agenda

Intervisies Sessies 

 

Haal het maximale uit jouw klant!

Het maximale uit je klant halen. Wie wil dat nou niet? Juist in deze gekke tijd van Corona is het belangrijk om commercieel actief te blijven en voldoende werk binnen te halen. De praktijk is zo nu en dan alleen best pittig. Wil je leren hoe anderen dat doen of wil je hen helpen? Dan past deze sessie bij jou!

Zes deelnemers krijgen 10 minuten spreektijd over een eigen casus op commercieel vlak, zoals klantgericht ondernemen, relatiebeheer, accountmanagement of strategische sales. Het kan gaan over een actie die nog gaat plaatsvinden of een actie die al heeft plaatsgevonden. De overige vier deelnemers geven tijdens de intervisieronde (15 min.) feedback, stellen vragen, geven advies en dragen mogelijk zelfs oplossingen aan.

Data & locatie:

  • volgen

Tijd:

09.00 – 12.00 uur

Deelnamekosten:

  • 1 sessie: € 99,- per deelnemer
  • 3 sessies: € 250,- per deelnemer
  • Inclusief locatie, koffie/ thee
  • Minimum aantal deelnemers: 6

Kijk eens in de spiegel-Sessies

 

Haal het maximale uit jezelf.

Overal waar we komen presenteren wij onszelf. Soms heel doelgericht omdat je een presentatie gaat houden bij een nieuwe klant in de hoop een opdracht binnen te halen. En soms onbewust zoals tijdens een teamoverleg.

Tijdens de ‘Kijk in de spiegel’ -sessie geven maximaal zes deelnemers een presentatie. Ze krijgen hiervoor tien minuten spreektijd. De andere deelnemers geven vervolgens feedback, stellen vragen en geven wellicht ook tips. Als spreker leer je op deze manier hoe je overkomt op een ander en – hoe je op basis van de feedback – jezelf, je product, dienst en bedrijf met nog meer passie en impact kunt presenteren. Wil jij jouw presentatietechnieken ook verbeteren en anderen hierbij helpen? Meld je dan aan!

Data & locatie:

  • volgen

Tijd:
09.00 – 12.00 uur

Deelnamekosten:

  • 1 sessie: € 99,- per deelnemer
  • 3 sessies: € 250,- per deelnemer
  • Inclusief locatie, koffie/ thee
  • Minimum aantal deelnemers: 6

Wil jij ook een positieve boost? Meld je dan snel aan.

Over Koene & Co

Koene & Co Training & Coaching richt zich op het geven van trainingen en coaching sessies voor teams en individuen die werkzaam zijn in de zakelijke markt, met een specialiteit in bouw en techniek.

Contact

Marieke Koene
+ 31 (0) 6 2446 6221
marieke@koeneenco.nl

Hoofdstraat 117
3781 AD Voorthuizen

KvK: 76531333
BTW-nummer: NL003099253B19
Bank: NL60 KNAB 0400 6771 13

© 2020 Koene & Co Training & Coaching | Design by IWORKS