Inspiratiesessies

Maak een frisse en energieke start

Misschien wil je je doelen graag wat helderder krijgen, of heb je behoefte aan wat positieve energie die je aanmoedigt om dit jaar iets (of heel veel) moois te creëren? Of wil je meer de leider van je leven en je werk zijn? Goed leiderschap is – zeker in deze gekke (corona)tijd – enorm belangrijk, maar kan soms behoorlijk lastig zijn.

Herken jij je hierin? Doe dan mee aan een van mijn inspiratiesessies waar ik je tips geef hoe je dit kunt doen. Dat kan zowel online als tijdens een live bijeenkomst. Geen “ik lees mijn PowerPoint-presentatie voor”-sessie, maar we gaan in groepsverband interactief met elkaar aan de slag!

Tijdens deze sessie geef ik je:

  • tips hoe je jouw dromen kunt omzetten in doelen,
  • leg ik je uit hoe je (grote) doelen omzet in haalbare stappen,
  • en staan we stil bij wat wel en niet werkt.

Lijkt het je leuk om met je team mee te doen aan een inspiratiesessie? In dit geval samen dromen over een mooie toekomst en heldere stappen aangereikt te krijgen om er ook te komen. Interesse? Stuur me een mail!

Wil jij ook een positieve boost? Meld je dan snel aan.

Over Koene & Co

Koene & Co Training & Coaching richt zich op het geven van trainingen en coaching sessies voor teams en individuen die werkzaam zijn in de zakelijke markt, met een specialiteit in bouw en techniek.

Contact

Marieke Koene
+ 31 (0) 6 2446 6221
marieke@koeneenco.nl

Hoofdstraat 117
3781 AD Voorthuizen

KvK: 76531333
BTW-nummer: NL003099253B19
Bank: NL60 KNAB 0400 6771 13

© 2020 Koene & Co Training & Coaching | Design by IWORKS