Wat opdrachtgevers over mij zeggen

Ik heb Marieke ervaren als trainer van onze projectleiders en als coach van mijzelf. Zij was continu in staat op de juiste momenten de spiegel voor te houden. De coaching gesprekken waren bijzonder te noemen. Soms lastig, confronterend maar hebben mij zowel zakelijk als persoonlijk verder gebracht. Dit altijd in een veilige omgeving. Dat is volgens mij wat een coach moet brengen.

Wilco van den Heuvel

Vestigingsleider, Kuijpers Den Bosch

Marieke heeft ons team met behulp van de DISC training inzichten gegeven in onze stijl van communiceren waar we echt iets mee konden. Ze deed dit op een prettige wijze, met humor en enthousiasme en durfde ook echt dieper te gaan door goede vragen te stellen. Voor veel teamleden was de training echt een eyeopener en gaven zij dit als feedback aan de directie. Complimenten Marieke!

Sandra Dannenburg

Directeur, Burgemeester de Vlugtschool

De coachingsessies met Marieke heb ik als veilig en zeer prettig ervaren! Ik had direct een klik met haar. Van ongedwongen, warm tot inzichtgevend en confronterend. Marieke voelt goed aan wat je op dat moment nodig hebt en stelt de juiste vragen. Er zijn al een aantal patronen doorbroken die in de dagelijkse dingen (werk en privé) direct een positieve uitwerking hebben. Heel blij mee!

Ronald Roos

Hoofd Servicecentrum, Kuijpers Exploitatie & Beheer

Marieke heeft ons ontwerp- en realisatieteam geholpen een positieve richting te kiezen in de samenwerking na een moeilijk ontwerptraject. In een “wind in de zeilen”-sessie liet ze ons inzien dat we allemaal met de juiste intenties aan tafel zaten en we de kwaliteit van het project bovenaan hadden staan. We moesten leren dit te accepteren en een werkbare modus te vinden voor omgaan met de benodigde wijzigingen. Voor mij als opdrachtgever was het prettig af en toe terug te kunnen vallen op de “wind in de zeilen” afspraken. Deze sessie is een belangrijke bijdrage geweest voor ons project.

Bert Wielders

Projectmanager Bouw, Technische Universiteit Delft

Marieke is een bijzonder prettige persoonlijkheid en in staat om mensen op een positieve manier de spiegel voor te houden. Ik heb een aantal keren het genoegen gehad om met haar een traject te volgen en heb daar ontzettend veel van geleerd. Voor iedereen die het aandurft om met zichzelf aan de slag te gaan op persoonlijk vlak, kan ik Marieke zeker aanbevelen. Gedreven, gepassioneerd, loyaal en gedurfd zijn woorden die haar het beste omschrijven. Ze is kritisch als dat nodig is, stelt de juiste vragen om je uit je comfortzone te halen, maar altijd met een positieve benadering en met het doel er beter van te worden.

Marc Blok

WorkPlace Service Manager, Agilent Technologies

Gedreven, enthousiast en een inspirerend gespreksleider. Marieke heeft voor het LVNL nieuwbouwproject Polaris de tussentijdse en eindevaluatie georganiseerd en geleid. Haar kracht is het creëren van een omgeving waarin alle betrokkenen zich open, eerlijk en kwetsbaar durfden op te stellen en te uiten. Hierdoor kregen we inzicht in het ‘echte beeld’ van het projectverloop. Nieuwe inzichten zijn ontstaan en de partijen begrijpen elkaar nu nog beter. Er is gedeeld eigenaarschap, waar partijen elkaar makkelijker steunen en open staan voor feedback en verbetering.

Douwe de Vries

Programmamanager, Luchtverkeersleiding Nederland

Ik ken en werk al vele jaren met Marieke. Ze geeft mij een extra dimensie aan mijn dagelijks presteren. Ze verrijkt mijn inzichten, verklaart waarom ik ben zoals ik ben en laat zien waarom anderen handelen op hun manier. Zij voegt kennis, ervaring en proces-modellen toe voor ontwikkeling en verbetering. Dit doet ze op een goed passende coaching “on the job”. Marieke geeft handvatten en feedback op het verhogen van mijn prestaties en vaardigheden. Ze  heeft een tomeloze energieke inzet en pakt door op de inhoud en de gemaakte wederzijdse afspraken. Ik ervaar deze aanpak als zeer prettig, oprecht, doordacht en professioneel. Als je op zoek bent naar goede coaching en begeleiding en je wil er vol voor gaan, dan heb je aan Marieke de juiste coach.

Ad Borgers

Manager Commercie, Kuijpers Utiliteit Midden-Noord

Als tendermanager ben ik verantwoordelijk voor juiste en tijdige aanbiedingen voor onze klanten: van ontvangst offerteaanvraag tot en met het houden van de presentatie bij de klant. We oefenen de presentatie altijd eerst intern en hierbij laat ik me graag ondersteunen door Marieke. Zij coacht de presentatoren zodat zij de beste versie van zichzelf neerzetten. Ze kijkt hierbij naar de mens achter de professional en geeft de presentatoren tips waardoor zij zelfverzekerd de presentatie in gaan. Met haar directe manier van communiceren – met respect en aandacht voor de ander – is zij een positieve toevoeging aan het tenderteam. Ik werk erg prettig met haar samen en mede door haar inzet en bijdrage hebben we al meerdere mooie tenders gewonnen.

Annette de Kok

Tendermanager, Kuijpers

Marieke heeft onze afdeling geholpen met diverse teambuildingsessies. Het heeft betere communicatie, meer begrip voor elkaar en een sterk verbeterde sfeer gebracht. Om elkaar beter te begrijpen heeft ze de DISC-methodiek geïntroduceerd die inzicht geeft in de voorkeuren in gedrag en communicatie van mensen. Enkele van onze techneuten waren in begin sceptisch, maar na het ontvangen van hun eigen persoonlijkheidsprofiel, was de nieuwsgierigheid gewekt en is iedereen enthousiast aan de slag gegaan. Dankzij deze kennis kunnen we efficiënter en beter met elkaar samenwerken/communiceren en hebben wij meer plezier in ons werk. De teams staan nu beter in contact staan met elkaar en wij geven elkaar nu ook feedback en complimentjes.

Roland van Rouwendaal

Hoofd Bedrijfsbureau, Kuijpers

Klaar om aan de slag te gaan?

Neem vandaag nog contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek.  

Over Koene & Co

Koene & Co Training & Coaching richt zich op het geven van trainingen en coaching sessies voor teams en individuen die werkzaam zijn in de zakelijke markt, met een specialiteit in bouw en techniek.

Contact

Marieke Koene
+ 31 (0) 6 2446 6221
marieke@koeneenco.nl

Hoofdstraat 117
3781 AD Voorthuizen

KvK: 76531333
BTW-nummer: NL003099253B19
Bank: NL60 KNAB 0400 6771 13

© 2020 Koene & Co Training & Coaching | Design by IWORKS